1 Şubat 2010

Serdal Adalı Beşiktaş Yönetiminde




At yarışlarıyla ilgilenlerin yakından tanıdığı bir isimdir Serdal Adalı. 90'ların ortasından beri at koşan, 500'ün üzerinde yarış koşmuş bir at sahibidir. Cenghis Khan, Out of Control gibi başarılı atları var. Ayrıca son dönemlerdeki, başta Islander One olmak üzere yurt dışından getirdiği atlarla tekrar bir canlanma ararken, sektörde de tekrar gündeme gelmeye başlamıştı.


Bunları anlatmamda tabiki bir sebep var. Malum dün Beşiktaş Kongresi vardı. Seçimi Yıldırım Demirören ve ekibi kazandı. Demirören'in listesindeki bir isim ise bizlerin hiç yabancı olmadığı birisiydi. Evet, Serdal Adalı artık Beşiktaş yönetiminde. Anlaşılan Serdal Adalı formasının beyazını, tuttuğu takımdan alıyormuş. Kendisine bol şanslar diliyoruz, çünkü Beşiktaş'ta yönetici olmak hiç kolay değildir.


Bir at sahibinin, bir kulüp yönetiminde olması bence at yarışları için önemli bir hale gelebilir. Konumu itibariyle medyaya çok daha yakın olacak Adalı. Umarız at yarışları için bir kaç olumlu iş de görebiliriz Adalı'dan. Kulüp yöneticileriyle yapılan söyleşileri, röportajları zaman zaman gazetelerde, pazar ilavelerinde görebiliyoruz. Kendisiyle de bir çok röportaj, bir çok söyleşi yapılacaktır. At yarışları için söyleyeceği her cümle çok önemlidir.


Serdal Adalı'yı tekrar tebrik ediyoruz. Konumuyla, at yarışlarına ucundan kenarından katkı yapması dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails