15 Şubat 2010

Nurettin Şen 5'te Kaldı!



Bugün günlerden pazartesi. Bu haftanın jokeyini belirleyeceğimiz anlamına geliyor. Ama benim aklımdan haftanın jokeyi yazısını yazmak çıkmış. Bir anda kafama dank etti. Sonra neden aklımdan çıktığını da buldum. Nurettin Şen o kadar başarılı günler çıkardı ki, sanırım onu haftanın jokeyi ilan etmeye gerek bile duymadım. İşin şakası bu. Ancak haftanın jokeyi şüphesiz Nurettin Şen.

Geçtiğimiz hafta Şen'i 27 yarışta gördük. Bu yarışlarda tam 11 birincilik, 3 ikincilik, 2 üçüncülük, 3 dördüncülük elde etti. Ayın 10'unda koşulan Adana porgramında bindiği 6 atla da tabelada yer buldu. Başarılması zor olan bu performansı ise bir önceki güne göre sönük kalmıştı. Çünkü öyle bir gün geçirdi ki, izleyenler, duyanlar bir şaşkınlık geçirdi. Salı günkü Adana programında sırasıyla;
Comfiliz(4.15), Taşkınsoy(2.25), Wolf Blood(6.90), New Salvador(4.05), Gazican(8.55) ile birincilikler elde etti. Tek birincilik dışı sonucu altılının 3. ayağındaki maiden yarışta Silkmane ile 6. kalması sonucunda oluştu. Bu performansıyla 35 bin lira civarında veren altılıda 5'te kalmış oldu!

Haftaya muazzam bir performans ile başlayan Nurettin Şen, özellikle İstanbul'da bu formunu sürdürememiş olsa da Haftanın Jokeyi olmayı hak etti ve Altın Kamçı ödülümüzü almayı başardı.

Tebrikler Nurettin Şen.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails