24 Temmuz 2011

Başbakanlık Koşusu Tahminleri- 2011

1952'den beri yapılagelen, İngilizlerin önemli koşularından biri Başbakanlık Koşusu bugün yapılıyor. Son 2 senenin Başbakanlık birincisi Inspector ve 2008'de atbaşı olarak birinciliği paylaşan Kurtiniadis ve Salvatore'nin de katılacağı koşuda 12 başarılı safkan mücadele edecek.

Kurtiniadis'in koşmama ihtimalini Son Düzlük programından edindiğimizi de bildirelim.

Led Zeppelin, Inspector ve ekürisi olan Hakkar'a yardımcı olmak amacıyla tempoyu arttıracak Bambino'yla beraber hızlı bir yarış başlangıcı bizi bekliyor.

Benim bu koşuda ön plana çıkaracağım isimler Mystical Storm ve bu mesafede çok fazla tecrübesi olmasa da Hayri Baba. Formsuz durumda girdiği yarışları geride bırakan ve yarış hazırlıklarındaki eksikliklerin giderildiği son yarışı kazanan Mystical Storm bugün için de hazırlıkları tam greceği koşuda, grup yarışları ayrı motivasyonla binen jokeyi Selim Kaya ile kazanmaya yakın.

Hayri Baba her yarışta kazanıra giriyor, bugün yarış çok tempolu gideceği için, sonlarda etkili gelme ihtimaline sahip.

Hakkar her ne kadar, zor yarış kazanan bir isim olsa da bugün potolayabilir.

Yarışın sürpriz biteceği kokusu burnumda gibi. O nedenle son yarışında bir nebze de olsa eski günlerine dönüyormuş izlenimi veren Salvatore ve çim piste, Ankara'daki açık koşu birinciliği ile ulaşan Aydemirhan bugün de üst sıraları zorlayacaktır. Formu üst seviyede olan Aydemirhan'dan birincilik gelirses şaşırmayalım.

Güzel bir yarış izleyeceğimiz kesin. Yarış Kanal D'de de yaınlanacak.
24 Temmuz 2011, Pazar. Saat 16.00, Veliefendi.

İyi Seyirler.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails