25 Ağustos 2009

Yeni Bahise Merhaba, Plase İkili



TJK 1 Eylül'den geçerli olmak üzere yarışseverlere yeni bir oyun sunacağını açıkladı. "Plase İkili" olarak adlandırılan oyunda yarışseverler, ilk üç sırayı alacak atlardan en az 2 tanesini bilmeye çalışacaklar.

Plase İkili 10 ve daha fazla atkoşan ayaklarda oynanabilecek. İlk 3'ten 2 atı bilmenin yeterli olacağı oyunda ikramiyelein çok düşük olmaması amacıyla birim fiyat 2 lira olarak belirlendi. İlk 3'e giren 2 at için 3 farklı sonuç olacak. {1.-2., 1.-3., 2.-3.}. Bu nedenle de 3 farklı ikramiye olacak.

Mevcut olan oyunlarda ise;

GANYAN/PLASE/İKİLİ/ÇİFTE OYUNLARINDA BİRİM FİYAT; 1 YTL
YEDİLİ PLASE OYUNUNDA BİRİM FİYAT 5 YKR
ÜÇLÜ GANYAN OYUNLARINDA BİRİM FİYAT; 5 YKR
ÜÇLÜ BAHİS/TABELA BAHİS OYUNLARINDA BİRİM FİYAT; 10 YKR
ALTILI GANYAN OYUNUNDA BİRİM FİYAT; 5 YKR
BEŞLİ GANYAN OYUNUNDA BİRİM FİYAT; 5 YKR
DÖRTLÜ GANYAN OYUNUNDA BİRİM FİYAT; 5 YKR olmaya devam edecek.

Çıkan at sorunsalında ise çözüm yalnız çıkan atla oynanmış kombinelerin iadesinin yapılması şeklinde belirlenmiş.

10 ve daha fazla atlı bir koşuda; birincinin öne alınarak yapıldığı kombinasyonlarda ( 1/2,3,4) bağlanan at sayısı 2 ile çarpılacak (6 Lira). Normal kombinasyonlarda ise yazılan at sayısının 2'li kombinasyonu alınacak ve çıkan kombinasyon sayısı birim fiyat olan 2 ile çarpılacak. (1,2,3,4,5,6 'dan oluşan 6 atlı Plase İkili'de 15 farklı kombinasyon olacak ve fiyatı 30 Lira olacak)

Oyunun geleceği ilk bir kaç programda vereceği ikramiyelerle daha net olarak anlaşılabilecek. Güzel bir oyun, umarım yarışseverler de ilgi gösterir.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails