8 Ağustos 2009

Uluslararası Jokey Turnuvası

Bussoni ve jokeyi Suborics
TJK 14 Ağustos Cuma Günü İstanbul yarışlarında çok güzel bir organizasyona imza atıyor. Fatih Sultan Mehmet Koşusu ve 2 KV yarışla toplamda 3 yarışlık bir turnuva düzenleniyor. Yarışlarda 1. 10, 2. 6, 3. 4, 4. 2 puan alacak. En çok puanı toplayan jokeyin birinci olacağı turnuva da 1. ödülü 10.000$ olarak açıklandı. Turnuvaya ülke dışından C.Lemaire, K.Shea, A.Suborics, M.Hills ve D.Holland katılıyor.

Andreas Suborics ise yakından tanıdığımız jokeylerden, nerdeyse bizden, biri ! Ülkemizde düzenlen Enternasyonel Koşular'da 2005'te Brunel ile Topkapı'yı, aynı yıl Boğaziçi Koşusu'nu Senex ile kazanan Suborics 2007'de Bussoni ile yine Boğaziçi Koşusu'nu kazandı. Ayrıca Almanya'da Nisan 13'te düzenlenen ve ülkemizden H.Karataş, B.Kurdu ve Akın Sözen'in katıldığı Türk Günü'nde, TJK Kupası Koşusu'nu Atila Sher Danon isimli safkanla Suborics kazandı.

Bu güzel organizasyondan dolayı TJK'yı şimdiden tebrik edelim. Bu tür etkinlikler hem ülke dışında yarışçılığımız hakkında daha çok bilgi oluşmasına sebep olacaktır hem de yarışçılığımıza, at sahiplerine, yarışseverlere, jokeylerimize ayrı bir heyecan, ayrı bir renk katacak, güzel bir atmosferin oluşmasını sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails