26 Eylül 2010

Kid Rock Çıkışta


Ankara'da gerçekleştirilen Kraliçe II. Elizabeth Koşusu'nu Kid Rock kazandı. Koştuğu ilk koşuda önde gitmesi nedeniyle 3. olmuş ve çıktığı ikinci yarışta çok kolay bir birincilik elde ederek adını duyurmuştu.

Daha sonra katıldığı 2 yarışta jenarasyonunun en parlak atı El Kaşgar'a karşı mücadele verdi. El Kaşgar'ı geçme adayları arasında ön plana çıkan Kid Rock 2 yarışta da rakibine avlanmıştı.

Kraliçe II. Elizabeth Koşusu ise Kid Rock'ın ilk deplasmanı oldu. Ankara'da yarışan safkan Bankroll ile ön plana çıktığı yarışta etkili sprinti ve tabi Halis Karataş'ın önemli katkısıyla aynayı önde buldu. Böylece ilk grup koşusunu kazandı Kid Rock.

Kid Rock bir Musical Myth yavrusu. Yani De Niro'nun anne kardeşi. Bu yönüyle zaten ilk yarışından beri takibimde ve başarılı olmasını istiyorum. Musical Myth'ın bu yavrusu De Niro'dan aldığı bayrağı daha ileriye taşıyacak gibi. Gönül isterdi ki Musical Myth'ın yavrularını sahada görmeye devam edelim. 2009 yılında ölen Musical Myth'ın bu iki temsilcisinin de umarım yarış hayatı sağlıklı ve uzun olur.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails